Wie zijn de bewoners van gebouw 2DDat zijn er twee. De een is nieuw op Beukenrode. Het is de Lean Six Sigma Groep, een bedrijf dat zich bezighoudt met training, coaching en implementatie. We spraken met een van de directeuren van de groep: Chris Snellen van Vollenhoven.


Chris:” We helpen bedrijven om veranderingen binnen organisaties mogelijk te maken zodat de klanttevredenheid stijgt of om kostenreductie door te voeren. We doen dat met methodieken die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door Toyota. We werken voor profit- en voor non-profit bedrijven. Voor ministeries, woningcorporaties en ziekenhuizen, etc.. Overal waar mensen werken willen we helpen. We hebben drie vestigingen in Nederland: Den Haag, Amsterdam en Doorn. Op deze locatie hebben drie ruimten. Twee voor het geven van trainingen en een kleinere ruimte als werkruimte voor de docenten. We zitten hier nog niet zo lang maar het bevalt ons. Tussen de trainingen door kunnen de cursisten een luchtje scheppen of een opdracht uitwerken in het mooie park. Dat werkt geweldig!”

De tweede bewoner is Wouter Leyn van Merleyn: Duurzaam koken, groentelab, catering en kookworkshops op het gebied van duurzaam koken. Wouter Leyn zat er al en is na de renovatie teruggekeerd.