Wat te doen met een (voormalige) sporthalAan het begin van het jaar 2021 zal de huurder van de Sporthal (Paviljoen 2G), vertrekken. Het vrijkomen van zo’n groot gebouw biedt kansen en mogelijkheden. Komt er één huurder in die een nieuwe sportschool begint,of wordt het gebouw opgedeeld in kleinere compartimenten voor divers 
gebruik? Het bestuur van Beukenrode heeft een kleine werkgroep ingesteld, die vorm moet geven aan het herinrichtingsproces.

 

De oppervlakte van het huidige gebouw is 330 m2. Het gebouw heeft tal van voorzieningen: een grote sporthal, keuken, douches, toiletten, bar/keuken, naast CV een houtkachel, vijf parkeerplaatsen, en meer. Je zou, gezien de royale ruimte, kunnen denken aan een fysiotherapie praktijk. Of een experience centrum voor ouderen, waar zij kunnen leren om te gaan met een veelheid van hulpmiddelen. Ook is denkbaar een sportschool specifiek in te richten voor beweging van oudere doelgroepen.Kortom tal van mogelijkheden dienen zich aan. Geïnteresseerd? Leg contact met onze huismakelaar Kees Patist. Telefoon: 030-2077880 of 06-53663599.