JachthuisZalen
Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode heeft zes vergader- en presentatiezalen voor groepen van twee tot tachtig personen. Door de klassieke en huiselijke uitstraling is het Jachthuis een inspirerende omgeving voor vergaderingen, conferenties en partijen.

 

Arrangementen
Jachthuis Beukenrode werkt met diverse arrangementen: het coaching arrangement, het dagdeelarrangement en het dagarrangement. U kunt uw arrangement uitbreiden met aanvullende catering, faciliteiten en in- of outdoor activiteiten.

 

Feesten
Al vanaf dertig personen kunt u uw feest vieren in het Jachthuis op Landgoed Beukenrode. Het historische decor van het landgoed vormt een perfect decor voor uw jubileum, familiebijeenkomst of ander feestelijk evenement. U kunt uw feest geheel door het team van het Jachthuis laten verzorgen. Ook kunt u (een deel van) de catering zelf verzorgen.

 

Trouwen
Het Jachthuis is een officiële trouwlocatie. U kunt trouwen in het park van Landgoed Beukenrode of in onze trouwzaal, de Augustijnenkamer in het Jachthuis. Na de ceremonie kunt u een receptie geven, heerlijk dineren en uitbundig feest vieren. Een trouwdag van ceremonie tot feest op één unieke, prachtige locatie! Kijk op  www.beukenrode.nl  voor meer informatie over onze mogelijkheden en de verhuur van zalen op Beukenrode  of bel 0343 473 220