Bureau BevlogenBureau Bevlogen begeleidt professionals en leidinggevenden die willen groeien in hun (persoonlijk) leiderschap. Die leiderschap willen tonen, effectiever willen communiceren, meer impact willen maken en succesvoller en gelukkiger willen zijn. Ik werk hierbij heel ervaringsgericht en vanuit het gedachtegoed van de positieve psychologie. Het liefst ga ik buiten aan de slag, al wandelend over het mooie landgoed Beukenrode. Als de situatie erom vraagt, werken we binnen in de sfeervolle coach/trainingsruimte.

 

Veel van mijn klanten lopen zichzelf continu voorbij en nemen zichzelf daarin ook niet serieus. Zij zijn staan niet meer volledig aan het roer van hun werk of leven. Zij zijn niet meer bezig met wat zij het liefst willen of wat er nodig is voor het realiseren van hun doelen. Maar laten zich dagelijks leiden door lange to-do lijsten, vaak gebaseerd op verwachtingen van collega’s of klanten. Het gevolg is dat zij lichamelijke klachten krijgen, continu vermoeid zijn en symptomen hebben van stress en burn-out. Zij willen zich graag weer energiek en bevlogen voelen in hun werk en leven.

 

Door mijn coachprogramma’s ontdekken mensen weer wie ze echt zijn, waar ze voor staan en waar ze naar verlangen. Zij gaan krachtige keuzes maken, effectiever communiceren en beter samenwerken. Ook het leiden van hun team(s) verloopt soepeler en effectiever. Ze ervaren minder stress omdat ze zelf weer regie hebben, voelen zich meer bevlogen en de kans op uitval is kleiner. Het gevolg is dat zij meer impact hebben en succesvoller zijn in hun werk.

 

www.bureaubevlogen.nl